Cautam colaboratori - preturi romanesti

Contacteaza-ne

Injectie poliuretan

Injectie poliuretan

Poliuretanul este un polimer care se obtine prin condensarea poliolilor in amestec cu ajutorul poliisocianatilor.

Se pot obtine (prin modificarea calitativa si cantitativa a componentilor ce alcatuiesc poliuretanul) materii prime pentru foarte multe produse de genul: adezivi si etansanti de inalta performanta, elastomeri vopsele, fibre, produse ambalare, garnituri, prezervative, piese pentru automobile, în construcții, mobilier, medicina, etc.

Modificarile componentei chimice ale produselor din poliuretan conduc la doua categorii: PU rigide si PU flexibile.

Amel Industry are pe stoc materie prima PU de inalta densitate (1000-1300 kg/mc) si poate realiza rapid comenzi la solicitarea clientului.

Poliuretanul este extrem de versatil cu o varietate de duritati si elasticitate impresionante. El poate lua forma unei matrite in detaliu iar varietatea de culori este corespunzatoare gamei RAL.

Se pot fabrica in matrite, placi, roti, carcase, role, rame, suporti, vase, etc.

Poliuretanul rigid se foloseste si atunci cand se doreste rigidizarea unor structuri pt a creste rezistenta la solicitari mecanice si pentru o indelungata utilizare.

Privita simplist, constructia pieselor din poliuretan se face in mod asemanator cu a materialor plastice, prin injectie (turnare) in matrita.

Amel produce la comanda, prin injectarea poliuretanului rigid sau flexibil piese de mobilier sau componente pentru mobilier.

Piesele din poliuretan rigid au densitatea apropiata de a lemnului insa duritatea este mult mai mare. Se pot crea piese imitatie lemn intr-o varietate impresionanta, pentru ca poliuretanul rigid injectat poate lua orice forma.

unnamed (2) unnamed (3)unnamed (4)unnamed (5)