Cautam colaboratori - preturi romanesti

Contacteaza-ne

Politica de confidentialitate

Securitatea datelor personale

Va informam ca, in conformitate cu legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, informatiile referitoare la numele si adresa dumneavoastra vor fi inregistrate in baza noastra de date.

Amel Industry aplica masuri de securitate stricte pentru protejarea datelor gestionate, precum si pentru a ne asigura ca aceste date nu sunt pierdute, expuse, alterate sau folosite in alte scopuri decat cele normale. Amel Industry garanteaza ca datele personale nu vor fi vandute niciunei terte parti. La cererea utilizatorului, in termen de 10 zile, toate informatiile asociate acestuia vor fi sterse din baza de date, utilizatorul primind in acest sens un ultim e-mail.

Newsletter

In cadrul siteului www.amel-industry.com, un utilizator poate sa opteze pentru primirea unui newsletter. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,www.amel-industry.com are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin abonarea la newsletterele magazinis.ro, utilizatorul isi manifesta expres acordul de a primi pe langa newsletterele periodice, notificari din partea amel-industry.com cu privire la noile produse si servicii.

Informatiile personale colectate de amel-industry.com sunt folosite pentru livrarea continutului newsletter-ului personalizat (Nume, Prenume, Email). Aditional sunt colectate informatii statistice despre: numarul de deschideri al unui newsletter – numarul de click-uri pentru fiecare link din newsletter.

Fiecare utilizator care a optat pentru primirea newsletterelor este adaugat automat in lista utilizatorilor ce vor primi newslettere. Fiecare email primit contine informatii clare pentru dezabonare. Dezabonarea se efectueaza in momentul in care utilizatorul da click pe link-ul unsubscribe, apoi modificarile operandu-se instant in baza de date. Dupa ce un utilizator se dezaboneaza, nu va mai primi nici un newsletter din partea www.amel-industry.com, decat in cazul in care opteaza, din nou pentru abonare.